ulutala-0525b

tala fou

O le faʻasaina o le "fruit flavor" e-sikareti o le pito lea o le aisa mo le faʻatagaina ma le faʻatulagaina o pisinisi.

Mo se taimi umi, o le tofo o le auro auro o sikaleti eletise.Ole fa'atauga ole maketi o mea'ai fa'ato'aga e lata ile 90%.I le taimi nei, e tusa ma le 16000 ituaiga o oloa sikaleti eletise i luga o le maketi, e aofia ai le tofo o fualaau aina, lole lole, suamalie suamalie eseese, ma isi.

I aso nei, o le a fa'amavae aloa'ia le sikaleti eletise a Saina i le vaitau o le tofo.O le pulega o le tapaa a le setete ua tuuina atu le tulaga faaleatunuu mo sikaleti faaeletonika ma faiga mo le puleaina o sikaleti faaeletonika, lea ua aiaia ai le faasaina o le faatauina atu o sikaleti faaeletonika suamalie e ese mai i le tofo o le tapaa ma sikaleti faaeletonika e mafai ona faaopoopo ai aerosol na o latou lava.

E ui lava ua faʻalauteleina e le setete le vaitaimi o suiga mo le lima masina mo le faʻatinoina o tulafono fou, o le olaga o tagata tapaa ma suauʻu gaosiga, faʻailoga ma faʻatau oloa o le a faʻaleagaina.

1. Tofo le toilalo, faailoga e manaʻomia pea ona sailia le eseesega

2. Ua fa'aitiitia tulafono ma tulafono, ma e mana'omia le toe fausia o le filifili tau alamanuia

3. Faiga fa'avae muamua, soifua maloloina lelei po'o le nofoaga sili mo sikaleti eletise

O se tulafono faatonutonu fou ua malepe ai miti a le anoanoai o tagata faaeletonika ma tagata ulaula.O mea e fa'amalie ai le sikaleti e aofia ai le fuala'au, suau'u rosa, suau'u tipolo manogi, suauu moli, suauu moli suamalie ma isi mea masani e fa'asa ona fa'aopoopo.

A mae'a ona aveese e le sikaleti eletise lona aisa fa'ataulāitu, fa'afefea ona fa'amae'aina le suiga fou, pe o le a totogi e tagata fa'atau, ma pe o le a aoga le faiga muamua?O atugaluga ia o le au gaosi oloa i luga, ogatotonu ma lalo o gaosiga ma maketi maketi o sikaleti eletise.

E fa'afefea ona sauniuni mo le feso'ota'iga ma tulafono fou a le atunu'u?E tele lava mea e tatau ona fai e pisinisi.

Tofo le manuia, e manaʻomia pea ona sailia le eseesega

I aso ua tuanaʻi, e tusa ma le 6 tone o sua meleni, sua vine ma le menthol na ave i se sikaleti eletise ma suauʻu falegaosimea i Shajing i masina uma.Ina ua maeʻa le faʻafefiloi, faʻafefiloi ma suʻega e le tagata faʻamalama, sa sasaa mea mataʻutia i totonu o paʻu palasitika 5-50kg meaai ma ave ese i loli.

O mea manogi nei e fa'aosofia ai le tofo o tagata fa'atau, ma fa'aosofia ai fo'i le tofo i maketi sikaleti fa'aeletoroni.Mai le 2017 i le 2021, o le aofaʻi o le tuputupu aʻe o le maketi i totonu o le atunuʻu o le pisinisi e-sikareti a Saina e 37.9%.O loʻo faʻatatauina o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga i le 2022 o le a 76.0%, ma o le maketi o le a oʻo atu i le 25.52 piliona yuan.

I le taimi o loʻo faʻateleina mea uma, o tulafono fou na tuʻuina atu e le setete na faia ai se faʻalavelave mamafa i le maketi.I le aso 11 o Mati, ina ua tuʻuina atu tulafono fou, na tuʻuina atu e le fogcore technology se lipoti mataʻutia tau tupe i le tausaga talu ai: o tupe maua a le kamupani i le 2021 o le 8.521 piliona yuan, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 123.1%.Ae ui i lea, o lenei taunuuga lelei na matua taia i galu o tulafono fou.I le aso lava e tasi, o le tau o sea o le fogcore technology na pa'ū e tusa ma le 36%, na pa'ū ai se fou maualalo i le lisi.

O lo'o iloa e le au fai sikaleti fa'aeletonika o le fa'ate'aina o sikaleti tofo e mafai ona avea ma fa'alavelave fa'asalalauina ma fa'ama'i oti i le alamanuia.

Sikaleti eletise, lea na sosolo muamua le maketi i manatu o le "tuu le ulaula tapaa", "le afaina o le soifua maloloina", "uiga uiga" ma le "tele tofo", o le a leiloa nisi o latou eseesega autu ma tapaa masani pe a uma ona leiloa le tauvaga autu o le "tofo" ma le faʻatau atu o le "tagata", ma le faʻalauteleina o le faʻalagolago i le tofo o le a le toe aoga.

O le tapula'a o le tofo e le mana'omia ai le fa'afouina o oloa.E mafai ona iloa lenei mea mai le faʻasaina muamua o le sikaleti eletise i le maketi a Amerika.Ia Aperila, 2020, na fautuaina ai e le US FDA le pulea o sikaleti eletise, na o le faatumauina o le tofo tapaa ma le manogi o le mint.E tusa ai ma faʻamatalaga o le kuata muamua o le 2022, o le faʻatau atu o sikaleti eletise i le maketi a Amerika ua faʻatupulaia i le faʻatupulaia o le 31.7% mo le tolu masina sosoo, ae o le faʻailoga na faia sina gaioiga i le faʻafouina o oloa.

O le auala o le faʻafouina o oloa ua le mafai ona uia, lea na toetoe lava a poloka le eseesega o tagata gaosi sikaleti eletise.E mafua ona e leai se paʻu faʻatekinisi maualuga i le pisinisi e-sikaleti, ma o le faʻatatau o le tauvaga e faʻalagolago i le fou o tofo.Pe a le toe taua le eseesega o le tofo, e tatau i le au fai sikaleti eletise ona toe saili mo le faatauina atu o mea ina ia manumalo ai i le tauvaga o sea e-sikareti ua faateleina.

O le toilalo o le tofo o le a mautinoa ai le faʻailoga e-sikaleti e ulufale atu i se vaitaimi le mautonu o le atinaʻe.O le isi, po'o ai lava e mafai ona ta'imua i le fa'ata'ita'iina o le fa'aupuga o fa'atauva'a eseese e mafai ona ola i lenei ta'aloga e taula'i i le ulu.

E ala i le faasaienisi ma tekinolosi po o tekinolosi e mafai ai ona tuueseese i le lisi o mataupu.I le 2017, na amata ai ona galulue faʻatasi le tekinolosi a Kerui ma le Juul labs, o se sikaleti faʻaeletoroni, e tuʻuina atu naʻo mea faʻapipiʻi pusa sikaleti eletise.O le filifiliga o oligarchs sikaleti eletise mai fafo ua maua ai le poto masani mo ituaiga Saina.

O tekinolosi a Kerui e maua ai masini fa'apipi'i fa'atosina maualuga mo le fa'avevelaina o tapaa e le'i mu atoatoa.I le taimi nei, ua galulue faatasi ma Saina tapaa i le tele o galuega faatino, tuuina atu manatu mo le fanua fou o sikaleti faaeletonika i Saina.Na manumalo Yueke i le sikaleti faʻapitoa faʻapitoa ma fou i Guangdong Province, ae na manumalo i le atinaʻe muamua-tekinolosi a le atunuʻu i le fanua e-sikareti i Beijing ma tuʻufaʻatasia i le polokalame sulu a le Matagaluega o saienisi ma tekinolosi.Ua atia'e e Xiwu se nicotine y tekinolosi fa'apitoa mo oloa tofo tapaa.

Tekinolosi ua avea ma faʻatonuga autu mo tagata gaosi sikaleti eletise e faʻafouina, faʻaleleia ma faia ni eseesega i le isi laasaga.

O tulafono ma tulafono faatonutonu e faʻaitiitia, ma e manaʻomia ona toe fausia le filifili pisinisi

I le fa'alatalata mai o le aso o le fa'atinoga o tulafono fou, ua ulufale atu le alamanuia i se vaitau o suiga pisi: ua fa'agata le sikaleti fa'a'ai fualaau 'aina, o lo'o i ai le maketi i le tulaga o le kilia ma le lafoaia o oloa, ma o lo'o ulufale atu tagata fa'atau i le faiga fa'aputuga. i le saoasaoa o le tele o pusa.O le ulua'i filifili fale gaosi oloa na fausia e fale sikaleti, fa'ailoga ma fa'atau oloa ua malepe, ma e mana'omia ona fausia se paleni fou.

I le avea ai ma fatu o le gaosiga, e tuʻuina atu e Saina le 90% o oloa sikaleti eletise i tagata ulaula i le lalolagi atoa i tausaga uma.E mafai ona fa'atau atu e le au fai suau'u tapaa i le pito i luga o le sikaleti eletise le tusa ma le 15 tone o le suauu tapaa i le masina.Ona o le tele o pisinisi i fafo, ua leva ona a'oa'oina e fale gaosi tapaa ma suau'u a Saina ona o ese mai le nofoaga o lo o faaitiitia ai tulafono ma tulafono ma tuu atu ai le malosiaga faamiliteli i le nofoaga o loo tatala ai faiga faavae.

Tusa lava pe iai pisinisi i fafo e maualuga le aofaʻi, o tulafono fou a Saina e-sikaleti o loʻo i ai pea le aafiaga tele i nei gaosiga.O le aofa'i o le fa'atauga o le suau'u sikaleti i masina ta'itasi ua matua pa'ū i le 5 tone, ma ua fa'aitiitia le aofa'i o pisinisi i totonu o le atunu'u i le 70%.

O le mea e lelei ai, o fale suauʻu ma tapaa ua faʻaalia le tuʻuina atu o tulafono fou i le Iunaite Setete ma e mafai ona fetuutuunai a latou laina gaosiga i se taimi vave e mafai ai ona faʻamautinoa le le motusia o sapalai.O le aofaʻi o faʻatauga o sikaleti e suia i le Iunaite Setete na siitia mai le 22.8% i le 37.1%, ma o le tele o le au faʻatau oloa na sau mai Saina, lea e faʻaalia ai o oloa muamua i le pito i luga o le alamanuia e malosi malosi ma vave fetuunaiga, tu'uina atu se fa'amaoniga malosi mo le sologa lelei o le suiga o maketi a Saina pe a mae'a tulafono fou.

E iloa lelei e le au fai suau'u asu ua mua'i fa'ata'ita'iina le vai po'o le a le tofo o le “sikareti” e tatau ona iai ma pe fa'apefea ona gaosia.Mo se faʻataʻitaʻiga, fanhuo Technology Co., Ltd. e oʻo atu i le 250 tofo e fetaui ma manaʻoga a le FDA, e aofia ai le suauu tapaa Yuxi ma Huanghelou, o tofo masani ia o le tapaa Saina.O lo'o tu'uina atu le lata i le 1/5 o fa'ailoga e-sikareti a le lalolagi.

O fale tapaa ma suauʻu e lagona maʻa o isi atunuʻu i luga o le vaitafe e maua ai se faʻamaoniga muamua mo le faʻaleleia o le filifili pisinisi.

Pe a faatusatusa i le matafaioi autu o le toe fuataina o le gaosiga o le tapaa ma le suauu suauu, o le aafiaga o tulafono faatonutonu fou i luga o le itu faailoga e mafai ona fai mai e tigaina.

Muamua lava, pe a faʻatusatusa i le tapaa ma le suauʻu laau na faʻatuina mo le sili atu i le 10 tausaga ma o loʻo i ai se faʻaputuga loloto o alamanuia, o le tele o faʻailoga e-sikaleti malosi i le maketi o loʻo iai nei na faʻavaeina ile 2017.

Na latou ulufale i le maketi i le vaitaimi o le tuyere ma o loʻo faʻatumauina pea le faʻaogaina o faiga faʻavae, faʻalagolago i feoaiga e maua ai tagata faʻatau ma maketi maketi mo le faʻatupeina.I le taimi nei, ua faʻaalia manino e le setete se uiga o le faʻamamaina o le tafe.E le taumate o le a tele le tupe i le maketi e pei ona sa i ai i aso ua mavae.O le fa'atapula'aina o maketi pe a uma ona fa'amama o le a fa'alavelaveina ai fo'i le mauaina o tagata fa'atau.

Lona lua, o tulafono fou e fa'aleaogaina tumau le faiga o faleoloa.O le “e-cigarette management measures” o loʻo taʻua ai e faapea o atinaʻe poʻo tagata taʻitoʻatasi i le pito o faʻatauga e manaʻomia ona agavaa e auai i pisinisi faʻatau oloa.I le taimi nei, o le tatalaina tuusao o ituaiga e-sikareti e le o se faʻalauteleina masani i le faagasologa o le atinaʻeina o faʻailoga, ae o se ola faigata i lalo o le vaavaaiga o faiga faʻavae.

O loʻo faʻaalia manino e le setete se uiga o le faʻamamaina o le tafe, e le o se tala lelei mo faʻaulu ulu e-sikareti na maua le tele o taamilosaga o faʻatupeina i tausaga talu ai.O le leiloa o tupe faʻaalu vevela ma fefaʻatauaʻiga tuusao o se laʻasaga mamao mai le sini faʻataʻitaʻi umi o le "maketi tele, atinaʻe tetele ma faʻailoga tetele".O le fa'aitiitia o fa'atauga e mafua mai i le fa'atapula'aina o le tofo o le a fa'afaigata ai fo'i la latou fa'agaioiga pupuu.

Mo tama'i sikaleti eletise, o le tula'i mai o tulafono faatonutonu fou o se avanoa ma se lu'itau.E le faʻatagaina le faʻatau oloa e-sikaleti e faʻatutu ai faleoloa faʻatau, naʻo faleoloa aoina e mafai ona tatalaina, ma faʻasaina le faʻaogaina faʻapitoa, ina ia mafai ai e tamaʻi ituaiga na le mafai ona tatalaina a latou lava faleoloa tuusao aʻo leʻi maua le avanoa e nofo ai i lalo offline.

Ae ui i lea, o le faʻamalosia o le vaavaaiga o lona uiga o le faʻateleina o luitau.O tama'i fa'ailoga e mafai ona talepeina a latou tinoitupe ma gau atoa i lenei ta'amilosaga o a'afiaga, ma e mafai ona fa'aauau pea ona taula'i le fa'asoa o maketi i luga o le ulu.

Faiga faʻavae muamua, soifua maloloina lelei poʻo le nofoaga sili ona lelei mo sikaleti eletise

Ina ia toe foʻi i tulafono fou, e manaʻomia ona tatou suʻeina le faʻatonuga o le vaavaaiga ma faʻamalamalama le faʻamoemoe o le vaavaaiga.

O le faʻatapulaʻaina o le tofo i faiga mo le faʻaaogaina o sikaleti eletise o le faʻaitiitia lea o le tosina atu o tapaa fou i tupulaga talavou ma le lamatiaga o aerosol le iloa i le tino o le tagata.O le vaavaaiga malosi e le faapea o le a faaitiitia le maketi.I se isi itu, e-sikaleti e mafai ona faʻapipiʻiina e ala i faiga faʻavae pe a mafai ona faʻaleleia le soifua maloloina.

O tulafono faatonutonu fou ua faailoa mai ai ua toe faamalosia le vaavaaiga o pisinisi e-sikaleti a Saina, ma ua atili ai ona atiaʻe le pisinisi agai i tulaga masani.O le mamanu pito i luga ma le pito i lalo o tulafono e atagia ai le tasi ma le isi, ma fuafua faʻatasi se auala faʻaleleia talafeagai mo e-sikaleti ua oʻo i tiga pupuu ma atinaʻe tumau tumau.I le amataga o le 2016, o le tele o tagata gaosi suauu tapaa i Shenzhen na amataina ma auai i le faʻavaeina o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa masani a Saina mo mea faʻaeletonika asu vailaʻau vailaʻau, faʻavaeina faʻamatalaga faʻapitoa ma physicochemical mo suauu tapaa.O le poto lea ma le faʻamoemoe o le atinaʻe, lea e atagia mai ai le ala le maalofia o le faʻatulagaina o le atinaʻeina o sikaleti eletise.

A maeʻa tulafono fou, o fegalegaleaiga tutusa o le a faʻalolotoina i le va o faiga faʻavae ma atinaʻe: atinaʻe e tuʻuina atu manatu mo le faʻatulagaina o tulafono faatonutonu, ma tulafono faatonutonu e fausia ai se siosiomaga faʻatauvaʻa.

I le taimi lava e tasi, ua leva ona sogisogi e le alamanuia le fesoʻotaʻiga lelei le maalofia i le va o sikaleti eletise ma le soifua maloloina lautele i le lumanaʻi.

I le 2021, o le International e-cigarette Industry Summit Forum na faʻamamafaina e faapea o oloa physiotherapy o le soifua maloloina o loʻo faʻaaogaina faʻamaʻi otaota e fai ma faʻataʻitaʻiga e ono avea ma se taamilosaga fou mo e-sikareti.O le tu'ufa'atasiga o sikaleti eletise ma le soifua maloloina lelei ua avea ma fa'atonuga fa'atupuina.Afai e mana'o le aufaipisinisi e fa'aloloto a latou pisinisi, e tatau ona latou fa'atumauina lea tulaga masani o le atina'e gafataulimaina.

I tausaga talu ai nei, ua fa'alauiloa e le sikaleti e-sikaleti oloa fa'atosina vao e aunoa ma le nicotine.Ole foliga ole la'au fa'atosina e tutusa ma le sikaleti eletise.O mea mataʻutia o loʻo i totonu o le sikaleti sikaleti e faʻaaoga ai vailaʻau faʻa-Saina, e faʻatatau i le manatu o le "togafitiga masani a Saina".

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le laimi, o se sikaleti eletise i lalo o le wuyeshen group, ua faʻalauiloa se meaʻai faʻamaʻi faʻamaʻi ma mea mataʻutia e pei o le pangdahai, lea e fai mai e iai le aafiaga o le susu o le faʻaʻi.Na fa'alauiloa fo'i e Yueke le oloa o le "Vanu'au vao", ma fai mai o lo'o fa'aaogaina fuala'au masani ma e leai ni nicotine.

E le mafai ona ausia tulafono faatonutonu i se laasaga e tasi, ma e le mafai e pisinisi uma ona usitaia ma le iloa tulafono ma tulafono faatonutonu.Ae ui i lea, o le tele ma le tele o tulaga faʻataʻitaʻiina o alamanuia, sili atu ma sili atu i le laina ma le atinaʻeina o le soifua maloloina, e le gata o le taunuuga o le faʻamalosia o faiga faʻavae, ae o le ala le maalofia mo le faʻaauauina o tomai faʻapitoa ma faʻaleleia atili le atinaʻeina o pisinisi.

O le faʻasaina o le "fruit flavor" e-sikareti o le pito lea o le aisa mo le faʻatagaina ma le faʻatulagaina o pisinisi.

Mo kamupani o loʻo i ai tekinolosi moni ma le malosi faʻailoga, o tulafono fou e-sikaleti ua tatalaina ai se sami fou mo pisinisi e mafai, e taʻitaʻia ai atinaʻe taʻutaʻua e agai i luma i le itu o le faʻaleleia o latou malosi faʻapitoa ma le faʻatulagaina o oloa.


Taimi meli: Iuni-15-2022